Хари прекара сутринта във Върховния съд в Лондон, подложен на тежък

...
Хари прекара сутринта във Върховния съд в Лондон, подложен на тежък
Коментари Харесай

Скандалните показания на принц Хари: Какво каза пред съда

Хари прекара сутринта във Върховния съд в Лондон, подложен на тежък пресечен разпит от юриста на Mirror Group Newspapers (MGN) Андрю Грийн.

Маниерът на Грийн е правосъден. Той разпитал херцога по серия от съответни публикации, от които Хари се е оплакал. В отговорите си Хари е отвръщал умерено - макар че в един миг се е шегувал, че прекосяването през другите публикации му се коства като " подготовка ".

На моменти е било неловко да се следи, тъй като принц Хари не е бил доста подробен. Грийн го е притискал с въпроси какъв брой стеснение са му предизвикали избрани публикации, когато са били оповестени. Хари не е съумял да си спомни за всички, които е прочел по това време.

В началото на разпита Хари е подложен на напън във връзка на публикация, която загатва в показанията си, оповестена през 1996 година Той е запитан дали е прочел публикацията по това време - малко след 12-ия си рожден ден - или я е прочел за първи път при подготовката си за явяване в съда.

" Ако нямате никакъв спомен да сте чели публикацията по това време, по какъв начин казвате, че тази публикация ви е предизвикала стрес? ", попитал юристът Грийн принц Хари.

Вместо това Хари се върнал към общия си мотив, че натрапчивото отразяване в пресата е изиграло " разрушителна роля " по време на детството и юношеството му.

Грийн също по този начин се опитал да подкопае изказванието на Хари, че информацията в публикациите е пристигнала от хакване на телефон, като показал, че огромна част от новините към този момент са били обявени в други медии и доказани от публични източници.

Хари твърди, че редица елементи в публикациите " изглеждали необикновено подозрителни ".

" Ще би трябвало да попитате журналиста по какъв начин се е сдобил с информацията ", неведнъж отговарял Хари на въпросите на юриста.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР